Automatizarea procesului de facturare

Cand spunem automatizare, ne gandim imediat la ceva mult mai practic, mai structurat, mai rapid. Tot ce este mai rapid intr-o afacere, inseamna economie de timp si randament. Automatizarea proceselor, de orice natura ar fi ele, inseamna profitabilitate, randament si evolutie!

Ca si companie, ar trebui sa intelegi necesitatea unor programe de facturare si automatizarea acestuia. Daca emiti inca facturi scrise de mana sau in Excel, trebuie sa intelegi ca te afli intr-un impas in care nu doar pierzi timp, dar bati pasul pe loc, fara sa dai randament. In era tehnologiei, cel mai bine este sa trecem la progamele specializate de facturare, care ne ajuta sa economisim timp si bani in acelasi timp.

Cea mai mare provocare in ceea ce priveste automatizarea controlului de facturi pentru furnizor este procesarea datelor: informatiile de pe facturi trebuind extrase si introduse intr-un soft ERP sau de contabilitate.

Facturarea online automatizeaza fluxul financiar si informational

Automatizarea facturilor este solutia inteligenta de procesare a facturilor dintr-o companie, indiferent de forma in care acestea au fost receptionate si eliminarea procesarii manuale a acestora. Practic se automatizeaza si se simplifica fluxul de facturi, se eficientizeaza fluxurile de lucru interne, ajutand astfel la evaluarea corecta a fluxului de incasari-plati si la cresterea productivitatii personalului.

Fata de un proces tipic, manual, de procesare facturi, automatizarea acestor procese aduce companiilor economii substantiale de timp de procesare si de costuri cu personalul specializat, beneficiind in acelasi timp si de o acuratete mai mare a informatiilor extrase.

In primul rand, tot ce tine de procesul de facturare trebuie sa fie simplu si nu stresant sau complicat.

Poti emite facturi profesionale si personalizate de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Ai o perspectiva clara asupra fluxului de facturi si monitorizezi operatiunile financiare pentru a vedea ce se intampla in mod real cu banii afacerii tale.

Ce program sau sistem alegem cand ne automatizam procesele de facturare?

La ora actuala, pe piata exista foarte multe sisteme integrate de gestiune contabila, programe contabile, dar in momentul in care alegi sa iei o astfel de decizie importanta, conteaza foarte mult ce sistem alegem, ce firma, ce furnizori! Intotdeauna, informati-va, documentati-va si discutati cu echipa contabila cand faceti o astfel de alegere. Un soft ieftin presupune multe erori si  va poate ingreuna activitatea.

De aceea, noi va propunem  WinMentor.

Ce este , ce face si la ce va ajuta WinMentor?!

 SISTEM INTEGRAT

  • de gestiune-contabilitate care permite generarea in timp real a situatiilor financiar-contabile si a informatiilor necesare managementului in procesul decizional;

 APLICATIA ESTE ADAPTABILA SPECIFICULUI ACTIVITATII

  • desfasurate de catre dumneavostra. In aplicatie exista peste 700 de constante (configurari) de functionare, aceasta capabilitate a aplicatiei permitand, in cadrul procesului de implementare si pe perioada de exploatare, configurarea aplicatiei conform specificului activitatii desfasurate-

 CONTABILITATEA

  • reflecta fidel si in timp real informatiile din toate modulele aplicatiei: Gestiune, Trezorerie, Salarii, Productie, Mijloace Fixe, Case de marcat (bonuri fiscale),etc.;

 GENEREAZA

  • automat inregistrarile contabile aferente documentelor primare operate. In cadrul procesului de implementare, sub directa coordonare a conducatorului departamentului finanaciar-contabil se definesc inregistrarile contabile ce se doresc a fi generate ulterior automat de catre aplicatie, fara sa fie necesare exporturi suplimentare intre modulele acesteia;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *