Web
Analytics
Cash Flow si solutia ERP pentru afacerea dumneavoastra | scribsoftware
 • Warehouse Management System
 • Enterprise Resource Planning
 • Business Intelligence
 • Customer Relationship Management
 • ESET Antivirus and Firewall


In lumea afacerilor actuale ale timpului in care traim si al pietei antreprenoriale impactul si valoarea unui ERP este imposibil de ignorat. Datele si procesele companiei sunt corelate in sistemele ERP, afacerile pot alinia departamente separate si pot imbunatati fluxurile de lucru automatizand toate procesele de business, ducand la o eficientizare maxima a tot ceea ce stiam noi ca inseamna companie si profitabilitate.

De ce este data valoarea unui ERP pentru afaceri

Concurenta foarte mare a pietei actuale, presupune nevoia unui management rapid si performant in conditiile in care volumele de date cu care se lucreaza sunt imense si sistemele clasice par sa fie depasite. In concluzi, este nevoie de solutii care sa permita extragerea rapida a cunostintelor necesare in procesul de fundamentare inteligenta al deciziilor.

Un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) reprezinta un complex de module software prin intermediul carora se obtine integrarea tuturor informatiilor disponibile intr-o organizatie, avand drept scop optimizarea resurselor disponibile ale acesteia. Sistemul ERP este instrumentul software care faciliteaza integrarea tuturor informatiilor dintr-o organizatie intr-o platforma unica. Scopul ERP este sa asigure transparenta datelor in cadrul unei organizatii si sa faciliteze accesul la orice tip de informatie utila in desfasurarea activitatii

ERP este, la baza, un concept legat de managementul intreprinderii care vizeaza eficientizarea prin planificarea adecvata a resurselor, urmarire si replanificare.

Pozitionati-va compania in primele randuri ale succesului si alegeti solutia WinMentor

 • Integreaza si automatizeaza principalele procese din cadrul companiei, reducand necesitatea operatiunilor manuale evitand astfel eroarea umana.
 • Interfata prietenoasa, modulara si intuitiva pentru utilizator
 • Informatii esentiale si complete, actualizate in timp real
 • Solutia WinMentor are un gradul ridicat de configurare si personalizare.
 • Solutia ERP aduce informatiile din cadrul tuturor departamentelor, intr-o singura baza de date. Informatiile sunt actualizate online, iar acuratetea rapoartelor este maxima. Timpul castigat este utilizat la optimizarea proceselor de business si se reflecta in calitatea serviciilor oferite.
 • Utilizarorii isi adapteaza singuri rapoartele pentru afisare, export si tiparirea in formatul dorit.


Optimizarea proceselor operationale

 • Cresteti gradul de control asupra activitatii companiei prin monitorizarea mai atenta a costurilor la un nivel foarte detaliat pe centre de cost si profit.
 • Imbunatatirea relatiilor cu clientii si furnizorii
 • Obtinerea unei imagini de ansamblu asupra companiei prin accesarea de rapoarte manageriale cu privire la volumul vanzarilor, gradul de atingere al obiectivelor, vanzarea produselor pe categorii etc.
 • Automatizarea si standardizarea procesele operationale, eliminarea operatiunilor manuale ducand la cresterea productivitatii.
 • Imbunatirea cash-flow-ului prin implementarea de politici comerciale coerente.
 • Informatiile din sistemul integrat de tip ERP contribuie la neutralizarea pierderilor si optimizarea proceselor operationale, fapt care se reflecta mai ales in imbunatatirea cash-flow-ului si a profitului.

Sistemele ERP reunesc si stabilesc modul de lucru si circuitele din firma si permit un flux integrat de schimb de date intre departamente. Prin partajarea datelor intre departamente se elimina duplicarea task-urilor si se asigura accesul la o singura baza de date corecta, completa si actualizata, care contine un singur adevar disponibil pentru toata organizatia.

Cum functioneaza un soft ERP?

Principiul de baza al functionarii unui software de tip ERP este colectarea centralizata a datelor cu scopul de a le distribui la o scara larga. Solutia WinMENTOR ENTERPRISE foloseste o baza de date Oracle care asigurara o viteza ridicata de executie a rapoartelor, securitatea datelor, protejarea datelor prin operatiuni automate de backup. Practic, un sistem ERP are o baza de date comuna prin care se ofera acces la datele colectate de din mai multe activitati, de mai multe departamente, punand astfel la un loc informatiile si experienta tuturor utilizatorilor de ERP pentru a crea o perspectiva unitara si integrata.

Prin intermediul interfetei sistemului ERP se culeg/inregistreaza, valideaza, prelucreaza, transfera sau se exporta datele sub forma bruta sau sub forma de rapoarte, declaratii financiar-contabile etc.

In prezent, sistemele ERP sunt vitale pentru administrarea afacerilor de toate dimensiunile, din toate domeniile de activitate.

In lumea afacerilor actuale ale timpului in care traim si al pietei antreprenoriale impactul si valoarea unui ERP este imposibil de ignorat. Datele si procesele companiei sunt corelate in sistemele ERP, afacerile pot alinia departamente separate si pot imbunatati fluxurile de lucru automatizand toate procesele de business, ducand la o eficientizare maxima a tot ceea […]

Cateva detalii despre analiza si desfasurarea acestui proces! Cu scopul optimizarii costurilor si atingerii flexibilitatii dorite, organizatiile isi indreapta atentia spre procesele de lucru, aplicatiile si serviciile care ofera suport pentru acestea. Pentru a va asigura ca organizatia dumneavoastra se mentine in competitie si poate raspunde rapid la schimbarile care au loc in actualul mediu […]

Beneficiile unui CRM pentru o companie sunt semnificative, chiar daca vom prespune ca doar o parte din obiective propuse sunt atinse. Returul investitiei intr-un CRM il reprezinta  suma veniturilor suplimetare la care utilizarea acestuia contribuie, dar si sumele economisite din optimizarea activitatilor. In ceea ce priveste veniturile, returul vine din diverse categorii cum ar fi: venituri […]

La noi in tara, majoritatea firmelor care ajung falimentare sau se apropie cu pasi repezi catre acest fapt, au drept motiv problemele de cash flow si managementul deficitar, care se bazeaza cumva pe nimic. Cum ar veni acest lucru? Privit din exterior, antreprenoriatul pare a fi ceva foarte usor de manevrat, aproape ca putem crede […]

x Close

Like Us On Facebook