Web
Analytics
De ce ne-ati alege pe noi dintr-o gama atat de larga de furnizori de soft? | scribsoftware
  • Warehouse Management System
  • Enterprise Resource Planning
  • Business Intelligence
  • Customer Relationship Management
  • ESET Antivirus and Firewall

Deoarece Scribsoftware nu va promite ce nu poate face ci, va prezinta doar solutiile concrete si mulate pe necesitatile afacerii dumneavoastra.

Deoarece iubim tehnologia si venim din domeniul informaticii, echipa Scribsoftware, si-a transformat intr-o zi, cu destul de multi ani in urma, hobby-ul in profesie. In departamentul nostru aspiram mereu la solutii elegante, fiabile si corespunzatoare celor care au nevoie si apeleaza la ele.

Serviciile noastre de consultanta sunt bazate integral pe identificarea nevoilor dumneavoastra de afaceri si, pe masura ce aceste nevoi devin de intels, studiem si evaluam optiunile disponibile pentru a va duce afacerea la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

De ce Scribsoftware? Deoarece noi va ascultam, analizam si impreuna cu dumneavoastra, proiectam cea mai buna varianta si solutie de afaceri din punct de vedere al costurilor si functionalitatii, care va satisface pe deplin cerintele afacerii dezvoltate.

Avem capacitatea de a gasi solutia cea mai buna in orice domeniu de afaceri, deoarece avem specialistii nostri cu o experienta solida in analiza, dezvoltare, testare, consultanta, implementare, suport si training, acolo unde se cere sau se impune.

De ce noi si nu alte firme de servicii informatice?

Deoarece nu promitem niciodata mai mult decat putem sa oferim, ne incadram mereu in timpul alocat analizei si implementarii, oferim produse testate si folosite deja de foarte multi dinre clinetii nostri, iar echipa noastra, este formata nu doar din profesionisti, ci din oameni dedicati, care fac din pasiune tot ceea ce am descris anterior.

Am putea spune ca avem experienta, am putea vorbi despre portofoliul nostru care este cu siguranta o carte de vizita importanta, dar noi va vom spune ca avem deschidere, incredere si ramanem alaturi de dumneavoastra chiar si dupa livrarea si implementarea proiectului.

Scribsoftware se bazeaza pe oameni si pe rezultate, iar asta, va duce afacerea dumneavoastra acolo unde doriti sa ajunga!

In lumea afacerilor actuale ale timpului in care traim si al pietei antreprenoriale impactul si valoarea unui ERP este imposibil de ignorat. Datele si procesele companiei sunt corelate in sistemele ERP, afacerile pot alinia departamente separate si pot imbunatati fluxurile de lucru automatizand toate procesele de business, ducand la o eficientizare maxima a tot ceea […]

Cateva detalii despre analiza si desfasurarea acestui proces! Cu scopul optimizarii costurilor si atingerii flexibilitatii dorite, organizatiile isi indreapta atentia spre procesele de lucru, aplicatiile si serviciile care ofera suport pentru acestea. Pentru a va asigura ca organizatia dumneavoastra se mentine in competitie si poate raspunde rapid la schimbarile care au loc in actualul mediu […]

Beneficiile unui CRM pentru o companie sunt semnificative, chiar daca vom prespune ca doar o parte din obiective propuse sunt atinse. Returul investitiei intr-un CRM il reprezinta  suma veniturilor suplimetare la care utilizarea acestuia contribuie, dar si sumele economisite din optimizarea activitatilor. In ceea ce priveste veniturile, returul vine din diverse categorii cum ar fi: venituri […]

La noi in tara, majoritatea firmelor care ajung falimentare sau se apropie cu pasi repezi catre acest fapt, au drept motiv problemele de cash flow si managementul deficitar, care se bazeaza cumva pe nimic. Cum ar veni acest lucru? Privit din exterior, antreprenoriatul pare a fi ceva foarte usor de manevrat, aproape ca putem crede […]

x Close

Like Us On Facebook