Web
Analytics
De ce sa ne alegeti pe noi? | scribsoftware
  • Warehouse Management System
  • Enterprise Resource Planning
  • Business Intelligence
  • Customer Relationship Management
  • ESET Antivirus and Firewall

Pentru ca suntem aici pentru a gasi solutii impreuna! Ne nastem in domenii diferite, dar crestem impreuna!

Avem ca obiectiv sa raspundem cu succes necesitatilor companiilor mici, mijlocii sau mari! Indiferent de domeniul de activitate, menirea noastra este sa va ascultam, sa va oferim solutii complete conforme cu legislatia in vigoare sau sa cautam alaturi de dumneavoastra o solutie personalizata nevoilor si asteptarilor dumneavoastra.

Scribsoftware. ro are o echipa tanara, dar care are insumata de-a lungul impului o experienta vasta in domeniu, fiind implicati de mai multi ani in acest domeniu.

Suntem dedicati si obiectivi, de aceea intelegem ca implementarea unui sistem informatic care are in centru o aplicatie de tip ERP presupune si un proces consistent de pregatire a personalului, de aceea, noi va oferim consultanta pe toata perioada: de la decizie, pana la implementare si ramanem alaturi de dumneavoastra cu suport tehnic si dupa ce personalul a inteles cum sa foloseasca solutia.

Consideram ca pe langa consultanta si suport, informatia este cea mai importanta resursa a unei companii, de aceea, va punem la dispozitie toate informatiile d ecare aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in afacerea pe care o derulati.

Deoarece facem ceea ce ne place si suntem pasionati de tehnologie, dar si de contabilitate, am cautat mereu sa imbunatatim serviciile noastre, sa le diversificam, sa ne dezvoltam si sa crestem alaturi de noi afacerile dumneavoastra, relatii de afaceri pe termen lung si oameni in care simtim sa investim mereu, pentru a putea fi mereu cu un pas inaintea cerintelor.

Intr-un mediu mereu in schimbare, in care tehnologia a devenit un fel de himera pe care trebuie sa o anticipam, Echipa Scribsoftware considera ca are toate resursele pentru a va duce afacerea acolo unde dumneavoastra ati planificat ca ea sa ajunga!

In lumea afacerilor actuale ale timpului in care traim si al pietei antreprenoriale impactul si valoarea unui ERP este imposibil de ignorat. Datele si procesele companiei sunt corelate in sistemele ERP, afacerile pot alinia departamente separate si pot imbunatati fluxurile de lucru automatizand toate procesele de business, ducand la o eficientizare maxima a tot ceea […]

Cateva detalii despre analiza si desfasurarea acestui proces! Cu scopul optimizarii costurilor si atingerii flexibilitatii dorite, organizatiile isi indreapta atentia spre procesele de lucru, aplicatiile si serviciile care ofera suport pentru acestea. Pentru a va asigura ca organizatia dumneavoastra se mentine in competitie si poate raspunde rapid la schimbarile care au loc in actualul mediu […]

Beneficiile unui CRM pentru o companie sunt semnificative, chiar daca vom prespune ca doar o parte din obiective propuse sunt atinse. Returul investitiei intr-un CRM il reprezinta  suma veniturilor suplimetare la care utilizarea acestuia contribuie, dar si sumele economisite din optimizarea activitatilor. In ceea ce priveste veniturile, returul vine din diverse categorii cum ar fi: venituri […]

La noi in tara, majoritatea firmelor care ajung falimentare sau se apropie cu pasi repezi catre acest fapt, au drept motiv problemele de cash flow si managementul deficitar, care se bazeaza cumva pe nimic. Cum ar veni acest lucru? Privit din exterior, antreprenoriatul pare a fi ceva foarte usor de manevrat, aproape ca putem crede […]

x Close

Like Us On Facebook