Echipamente

Alături de echipamentele IT destinate rulării aplicaţiilor de birou şi menţinerii comunicaţiilor între acestea, anumite domenii de activitate necesită echipamente speciale destinate colectării, controlării, înregistrării, procesării şi transmiterii automate a datelor legate de activitatea de identificare a produselor, înregistrarea pachetelor în firmele de curierat, determinarea fazelor în care se află producţia cât şi a producţiei realizate, accesul permanent la informaţii pentru lucrătorii mobili, pentru înregistrarea trasabilităţii produselor realizare şi livrate clienţilor.

Pentru creşterea competitivităţii, a controlului, reducerea erorilor de operare, creșterea vitezei de răspuns la solicitările clienţilor, accesului permanent la informaţie, se recomandă implementatea unor soluţii inovatoare ce permit un control mai bun al afacerii.

Dacă în anii precedenţi erau anumite domenii de activitate care se recomandau ca potenţiale beneficiare a acestor tehnologii, datorită creşterii volumului de informaţie, a nivelului ridicat de mobilitate şi acurateţe a informaţiei, utilizarea unor astfel de tehnologii a devenit impetuos necesară pentru companiile din toate domeniile.

Produsele utilizate sunt: cititoare de coduri de bare, terminale mobile, echipamente wireless, imprimante de coduri de bare, imprimante mobile, imprimante de carduri, monitoare touchscreen, echipamente POS, verificatoare coduri de bare. Domeniile de activitate beneficiare ale acestor tehnologii sunt: distribuţie, retail, producţie, transport şi logistică, HORECA, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *