ESET lansează ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server

ESET lansează ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server, ce protejează atât căsuțele e-mail cât și serverul, și este primul furnizor ce oferă o soluție pentru protejarea SharePoint Server 2013 ESET, liderul în protecția proactivă digitală – ce dezvoltă tehnologii de vârf de peste 25 de ani, anunță lansarea noii versiuni 4.5 a ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server, ce oferă protecție atât căsuțelor e-mail cât și serverului. Un alt produs ce oferă securitate la nivel de server, ESET Security pentru Microsoft SharePoint Server, aflat acum în versiunea Release Candidate, poziționează ESET drept singurul furnizor de soluții antivirus care oferă protecție pentru utilizatorii noului Microsoft SharePoint Server 2013.

EMSX-cardESHP-RC-card

“Noul produs ESET Mail Security, dedicat platformei utilizate pe scară largă Exchange Server, este proiectat pentru a opri atacurile la nivelul căsuțelor de email din companie, protejând simultan serverul și propriul său sistem de fișiere. Noul nostru produs oferă, de asemenea, suport pentru cele mai recente platforme – Windows Server 2012 și Exchange Server 2013, “” spune Michal Jankech, Product Manager – Server Security la ESET.

Oferind protecție completă la nivelul gateway-ului e-mail împotriva tuturor amenințărilor, ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server 4.5 scanează traficul e-mail al companiei precum și email-urile stocate în baza de date Exchange cu precizia tipica a unui lider în industria proactivă de securitate. Alegând să utilizeze acest produs, companiile beneficiază de un motor antispam consolidat, ce oferă rate de detecție îmbunătățite, în timp ce setările antispam sunt acum complet integrate în interfața grafică a produsului.

EMS-smon-settings-550x300

Punctele forte ale soluției sunt date de sistemul de detecție a extensiei reale a fișierelor, sistem încorporat în modulul de scanare pe bază de reguli, precum și de procedurile îmbunătățite de instalare care simplifică migrarea utilizatorilor către versiunea mai nouă a produsului. Datorită sistemului de detecție a tipului real de fișier, administratorul rețelei poate aplica politici precise în funcție de tipul specific de conținut din atașamentul e-mail-urilor. Installer-ul suportă migrarea tuturor setărilor anterioare (versiunea v4.2 sau v4.3), în timp ce linia de comanda eShell permite administratorilor să ruleze script-uri pentru a efectua acțiuni, a crea sau a modifica configurații. Administratorul are de asemenea posibilitatea de a monitoriza performanța serverului în timp real, evitând încărcările care pot genera blocajul serverului.

Datorită instrumentului ESET Remote Administrator, produsele business ESET sunt din ce în ce mai potrivite pentru marile infrastructuri, persoanele responsabile cu gestiunea infrastructurilor din companii având la îndemână un instrument de administrare de la distanță foarte util, ce permite ajustarea fină a configurațiilor necesare. În ianuarie 2013, ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server a câștigat distincția Virus Bulletin “VBSpam +”. ESET s-a clasat pe unul dintre primele locuri în ambele categorii de testare antispam: cel mai mic număr de alerte fals pozitive si cea mai bună rată de detecție a spamului (99.83%), o dovadă în plus a puterii și fiabilității motorului antispam integrat în ESET Mail Security.

ESET Security pentru Microsoft SharePoint Server, disponibil acum în versiune Release Candidate, este un nou produs disponibil în portofoliului soluțiilor pentru servere care le permite companiilor ce utilizează cea mai cunoscută aplicație software de management al documentelor și conținutului în Intranet să își protejeze datele și fișierele sensibile stocate active în baza de date.

ESHP_07_PAGE_SETTINGS_ANTIVIRUS

“Construită pe același nucleu precum ESET File Security pentru Microsoft Windows Server și având adăugată o componentă dedicată pentru protecția SharePoint, versiunea nou lansată face ca ESET să fie primul furnizor care oferă protecție antivirus pentru recenta versiune Microsoft SharePoint Server 2013,” adaugă directorul de vânzări și marketing ESET, Ignacio Sbampato.

Folosind această soluție de securitate, administratorii companiei pot aplica politici de securitate complexe în timp real pentru scanarea la acces și pot să efectueze scanări la cerere programate, de mare adâncime, a întregii baze de date SharePoint. Produsul oferă de asemenea posibilitatea de filtrare pe bază de reguli, în funcție de mai multe criterii, inclusiv tipul real de fișier, permițând specificarea tipului ce trebuie scanat tocmai pentru a optimiza utilizarea resurselor.

Utilizând tehnologia ESET LiveGrid ®, noua linie de produse oferă soluții convenabile, rapide și cu un impact minim asupra resurselor pentru companiile care utilizează Microsoft Exchange Server și ESET SharePoint Server. Citește mai mult despre beneficiile produselor ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server și ESET Security pentru Microsoft SharePoint în paginile de produs.

ESET lansează ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange ServerESET lansează ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *