ESET Smart Security a fost evaluat drept cel mai bun produs de securitate de către Stiftung Warentest

ESET Smart Security a fost evaluat drept cel mai bun produs de securitate de către Stiftung Warentest – autoritate germană lideră în testarea produselor pentru consumatori

ESET, liderul în protecția digitală proactivă – ce dezvoltă tehnologii de vârf de peste 25 de ani, este mândru să anunțe că a cincea generație a soluţiei ESET Smart Securitya fost recunoscută drept cea mai bună suită de securitate de către respectata organizaţie de testare germană Stiftung WarentestStiftung Warentest. Milioane de oameni din Germania se bazează pe analizele independente de produs efectuate de către experţii Stiftung Warentest pentru a lua decizii de cumpărare informate.

Testul publicat atât pe site-ul Stiftung Warentest cât şi în ediţia tipărită din aprilie 2013 a revistei, pune în evidență firewall-ul avansat inclus în ESET Smart Security și amprenta minimă pe care o are la nivelul configuraţiei hardware, “ESET oferă atât o bună protecţie malware, cât şi unul dintre cele mai bune firewall-uri, îngreunând imperceptibil PC-ul”, spune Stiftung Warentest. Scorul şi nota obţinută drept rezultat a fost cel mai bun dintre toate cele 14 suite software de securitate testate, ESET Smart Security demonstrând o performanţă constantă, fiind singurul pachet de securitate care a primit calificativul “bun” în toate categoriile de testare: nivel de protecție, firewall, uzabilitate și consum de resurse.

“O bună detecţie a malware-ului și un bun nivel de protecție nu mai sunt suficiente în aceste zile. Combinația dintre nivelele potrivite de protecție, cum ar fi antivirus, antispam, firewall, control parental, precum și în versiunea 6 – Anti-Furt, asigură nivelul esențial al securității. Suntem bucuroşi că Stiftung Warentest este de acord cu această filozofie, lucru dovedit de evaluarea lor excepţională ”, spune Ignacio Sbampato, director de vânzări & marketing la ESET.

De la momentul derulării testului ESET şi-a întărit linia de produse, odată cu lansarea unei generații mai noi de soluţii: ESET Smart Security 6 și ESET NOD32 Antivirus 6. ESET Smart Security oferă securitate de tip all-in-one, în vreme ce ESET NOD32 Antivirus 6 este un antivirus rapid și puternic. Noua generație oferă o detecţie şi mai bună a infiltrărilor, o eliminare îmbunătățită a ameninţărilor și o scanare mai rapidă, toate posibile datorită motorului de scanare îmbunătăţit. În plus, aplicaţia ESET Social Media Scanner vine livrată standard atât cu cu ESET Smart Security 6 cât şi cu ESET NOD32 Antivirus 6, oferind protecție eficientă împotriva amenințărilor de pe Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *