Noua gamă ESET Cyber Security Pro și ESET Cyber Security

ESET, liderul în protecția proactivă oferită împotriva amenințărilor cibernetice, anunță lansarea în versiune BETA a noii generații de produse ESET Cyber Security, precum și adăugarea unui nou produs în portofoliul său – ESET Cyber Security Pro. Noua gamă ESET Cyber Security Pro și ESET Cyber SecurityAmbele soluții oferă protecție completă împotriva amenințărilor pentru platforma Mac, precum și protecție trans-platformă împotriva amenințărilor care vizează sistemele de operare Windows sau Linux. Atât Cyber Security BETA cât și ESET Cyber Security Pro BETA oferă numeroase funcții noi sau îmbunătățite. ESET Cyber Security Pro BETA este echipat cu toate funcțiile ESET Cyber Security BETA, plus Personal Firewall și Control Parental.

Motorul avansat de scanare ThreatSense al ESET oferă capacitatea extinsă de detecție necesară pentru a bloca amenințările cunoscute, înainte să afecteze computerele utilizatorilor, dar și pentru a neutraliza amenințări noi precum Flashback Trojan, care conform analizelor ESET a infectat mai mult de 500 000 de computere Mac. Un nivel complet de protecție este furnizat suplimentar prin sistemul Cloud-based ESET Live Grid. ESET invită utilizatorii Mac să se alăture testărilor publice ale produselor ESET Cyber Security BETA și ESET Cyber Security Pro BETA. Ambele sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe ESET.com.

“Numărul de utilizatori ai platformei Mac crește iar infractorii virtuali se adaptează rapid la acestă situație. Chiar dacă utilizatorii de Mac nu sunt adesea țintele directe ale unui atac, aceștia pot transmite mai departe fișiere infectate ce se pot infiltra pe alte platforme”, a spus Mario Turner, ESET Product Manager pentru platforma Mac. ESET Cyber Security adaugă un nivel suplimentar de protecție funcțiilor de securitate încorporate de Apple, detectând și blocând tentativele de infectare a computerelor. ESET Cyber Security se dedică detecției eficiente a codurilor malware neclasificate încă de nimeni, și deci necunoscute prin noutatea lor, utilizând tehnici euristice avansate, semnaturi generice și tehnologia detecțiilor genetice fiind proiectat pentru o utilizare minimă a memoriei și generarea minimă de notificări; totul pentru protejarea eficientă a Mac-urilor în condițiile menținerii unei performanțe de vârf.

Câteva din noile funcții oferite de ESET Cyber Security PRO și ESET Cyber Security Control Parental (disponibil doar în versiunea Pro): Oferă utilizatorilor opțiunea de a utiliza funcția de filtrare a paginilor web, prin configurarea unui “rol” pentru fiecare cont de utilizator disponibil pe Mac-ul vizat. Fiecare profil dispune implicit de propriul său set de categorii URL (editabile), care stabilesc dacă pagina trebuie sau nu să fie afișată utilizatorului în timp ce navighează. Utilizatorul beneficiază de opțiunea de a adăuga în liste “albe” sau “negre” pagini web suplimentare sau aplicații, ce pot fi blocate sau permise în cazul unui anumit cont. Firewall personal (disponibil numai în versiunea Pro): Noul firewall integrat previne ca persoane neautorizate să acceseze calculatorul de la distantă și permite utilizatorului root să stabilească o gamă de profile, fiecare cu configurării speciale destinate unei situații specifice. Scanare bazată pe Cloud (ESET Live Grid): Optimizarea scanărilor se realizează permanent prin marcarea în liste albe a fișierelor “sigure”, în paralel cu verificarea automată a bazei de date din Cloud care conține informații despre reputația fișierelor. Această funcționalitate reduce la minim detecțiile fals pozitive. ESET Live Grid identifică fișierele “sigure” de pe unitatea de hard-disk a utilizatorului, îmbunătățind performanțele de scanare o dată cu trecerea timpului. Scanare Web și Email: agent server Proxy îmbunatățit pentru Email > POP3/IMAP și Web > scanare HTTP. Această funcționalitate este integrată independent față de soluția client Mail sau Web. Controlul mediilor portabile de stocare a datelor: Adaugă un nou nivel de protecție ce permite utilizatorilor să scaneze orice dispozitiv media pentru amenințări posibile (USB, CD, DVD, Fire wire). Statistică Cloud: Această funcție oferă o listă cu procesele aflate în desfășurare ce afișează suplimentar informații legate de: nivelul de risc, numărul de utilizatori, timpul scurs de la descoperirea procesului și ID-ul aplicației bundle.

ESET dorește să le multumească utilizatorilor Mac pentru participarea în programul de evaluare BETA. Dacă întâmpinați orice fel de problemă sau doriți să transmiteți feedback, vă rugăm să completați formularul de pe această pagină: http://www.eset.com/beta/form/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *