Web
Analytics
HoReCa o industrei a viitorului | scribsoftware
  • Warehouse Management System
  • Enterprise Resource Planning
  • Business Intelligence
  • Customer Relationship Management
  • ESET Antivirus and Firewall


HoReCa este o abreviere folosita in Europa pentru industria de servicii alimentare. Termenul este o abreviere silabica a cuvintelor Hotel-Restaurant-Cafenea si a fost folosit prima data in Olanda, astazi fiind utilizat pentru Hoteluri, Restaurante si Catering, deoarece se considera ca spatiile precum cafenelele si cantinele pot fi incluse in categoria restaurante.

In ultimii ani, extinderea mondiala a serviciilor turistice, globalizarea, dezvoltarea a transporturilor aeriene, dar si posibilitatile financiare tot mai mari ale consumatorilor care aleg foarte mult sa calatoreasca, sa petreaca sejururi si vacante la hotel, pensiuni, au facut ca industria HoReCa sa cunoasca o dezvoltare deosebita atat pe plan mondial cat si particular pe tari, iar prestatorii de servicii care activeaza in acest domeniu sa isi imbunatateasca activitatea.

Astfel, beneficiile nu au intarziat sa apara: o piata cu o valoare adaugata tot mai mare, o clientela care poate fi fidelizata si o foarte buna posibilitate de promovare.

HoReCa a fost si anul trecut, una dintre cele mai profitabile industrii din Romania. Cresterea permanenta a ofertei in materie de servicii si produse, deschiderea consumatorilor catre influente multiculturale si turism, dar si legislatia flexibila in ceea ce priveste infiintarea unei afaceri sunt doar cativa dintre factorii care influenteaza in mod direct competitivitatea crescuta in acest sector.

Scribsoftware va ofera atat solutii software cat si hardware pentru domeiul HoReCa, dar si integrarea cu diverse sisteme periferice, asigurand in acest fel implementarea si intretinerea unui flux de lucru complet pentru afacerea dumneavoastra.

Deoarece, echipa noastra stie ca timpul este esential intr-o afacere, iar gestionarea eficienta a acestuia poate face diferenta dintre o afacere de succes si una mai putin performanta. Noi va oferim solutii complete HoReCa care permit gestionarea eficienta a stocurilor, evaluarea vanzarilor, administrarea bazelor de date centralizate, managementul de personal, precum si derularea si eficientizarea diverselor operatiuni specifice afacerilor acestei industrii a viitorului.

Mai putine activitati de rutina, mai putine erori inseamna ca veti avea mult mai mult timp pe care sa il dedicati clientilor dumneavoastra, crescandu-va astfel afacerea prin prisma calitatii serviciilor.

Companiile incearca in mod constant sa gaseasca modalitati de a imbunatati performanta operatiunilor de depozit, de acceea managerii se concentreaza pentru a obtine eficienta maxima pentru costuri minime. Pentru a obtine cele mai bune rezultate in timpul exploatarii, un numar de bune practici pot fi adoptate pentru a imbunatati productivitatea si satisfactia clientilor general. Desi […]

Warehouse management system, prescurtat ca si – WMS, nu este altceva decat parte integranta a lantului de aprovizionare care tinde sa controleze miscarea si depozitarea marfurilor intr-un depozit si sa proceseze tranzactiile respective, incluzand expedierea, receptionarea, depozitarea si colectarea. Obiectivul sistemelor Warehouse Management System este de a furniza un set de proceduri computerizate care sa faciliteze receptia stocurilor […]

ATENTIE!!! Deoarece ANAF a schimbat modul de incadrare a contractelor din domeniul constructiilor, pentru aplicarea facilitatilor conform OUG 114/2018, precum si marimea coeficientului pentru calculul contributiei asiguratorii (CAM), de la 0,3375 la 2,25, toate firmele care au aplicat facilitatile in perioada ianuarie – aprilie 2019, trebuie sa refaca calculele privind lichidarea si sa genereze declaratia […]

x Close

Like Us On Facebook