Web
Analytics
HoReCa o industrei a viitorului | scribsoftware
  • Warehouse Management System
  • Enterprise Resource Planning
  • Business Intelligence
  • Customer Relationship Management
  • ESET Antivirus and Firewall


HoReCa este o abreviere folosita in Europa pentru industria de servicii alimentare. Termenul este o abreviere silabica a cuvintelor Hotel-Restaurant-Cafenea si a fost folosit prima data in Olanda, astazi fiind utilizat pentru Hoteluri, Restaurante si Catering, deoarece se considera ca spatiile precum cafenelele si cantinele pot fi incluse in categoria restaurante.

In ultimii ani, extinderea mondiala a serviciilor turistice, globalizarea, dezvoltarea a transporturilor aeriene, dar si posibilitatile financiare tot mai mari ale consumatorilor care aleg foarte mult sa calatoreasca, sa petreaca sejururi si vacante la hotel, pensiuni, au facut ca industria HoReCa sa cunoasca o dezvoltare deosebita atat pe plan mondial cat si particular pe tari, iar prestatorii de servicii care activeaza in acest domeniu sa isi imbunatateasca activitatea.

Astfel, beneficiile nu au intarziat sa apara: o piata cu o valoare adaugata tot mai mare, o clientela care poate fi fidelizata si o foarte buna posibilitate de promovare.

HoReCa a fost si anul trecut, una dintre cele mai profitabile industrii din Romania. Cresterea permanenta a ofertei in materie de servicii si produse, deschiderea consumatorilor catre influente multiculturale si turism, dar si legislatia flexibila in ceea ce priveste infiintarea unei afaceri sunt doar cativa dintre factorii care influenteaza in mod direct competitivitatea crescuta in acest sector.

Scribsoftware va ofera atat solutii software cat si hardware pentru domeiul HoReCa, dar si integrarea cu diverse sisteme periferice, asigurand in acest fel implementarea si intretinerea unui flux de lucru complet pentru afacerea dumneavoastra.

Deoarece, echipa noastra stie ca timpul este esential intr-o afacere, iar gestionarea eficienta a acestuia poate face diferenta dintre o afacere de succes si una mai putin performanta. Noi va oferim solutii complete HoReCa care permit gestionarea eficienta a stocurilor, evaluarea vanzarilor, administrarea bazelor de date centralizate, managementul de personal, precum si derularea si eficientizarea diverselor operatiuni specifice afacerilor acestei industrii a viitorului.

Mai putine activitati de rutina, mai putine erori inseamna ca veti avea mult mai mult timp pe care sa il dedicati clientilor dumneavoastra, crescandu-va astfel afacerea prin prisma calitatii serviciilor.

La noi in tara, majoritatea firmelor care ajung falimentare sau se apropie cu pasi repezi catre acest fapt, au drept motiv problemele de cash flow si managementul deficitar, care se bazeaza cumva pe nimic. Cum ar veni acest lucru? Privit din exterior, antreprenoriatul pare a fi ceva foarte usor de manevrat, aproape ca putem crede […]

De ce sa ne alegeti pe noi?

Friday, July 5, 2019 General

Pentru ca suntem aici pentru a gasi solutii impreuna! Ne nastem in domenii diferite, dar crestem impreuna! Avem ca obiectiv sa raspundem cu succes necesitatilor companiilor mici, mijlocii sau mari! Indiferent de domeniul de activitate, menirea noastra este sa va ascultam, sa va oferim solutii complete conforme cu legislatia in vigoare sau sa cautam alaturi […]

Ai propria afacere dar nu ai gasit inca o solutie de facturare care sa te reprezinte si sa fie ceea ce cauti ? Va vom prezenta mai jos, cateva aspecte despre facturare, solutii de facturare , indiferent de ce fel de companie aveti sau cat de mare va este domeniul de activitate, solutie care speram […]

Ai ajuns unde trebuie! Scribsoftware are solutia! Ca antreprenor care ai o companie in domeniul distributiei stii ce inseamna sa te lovesti mereu de diverse situatii legate de gestiunea produselor, deoarece distributia implica gestiunea unei game largi de produse, prin mai multe canale de vanzare, dar si o gestionare optima a stocurilor. Cu cat gestionarea […]

x Close

Like Us On Facebook