Industriile care beneficiaza de solutii software

În cadrul acestei secțiuni din site, dorim să vă aducem în atenție cerințele de business, specifice diverselor verticale (industrii, domenii de activite) de afaceri. După cum bine știți, fiecare firmă este unică, având un flux de documente propriu, un set de reguli proprii, un mod de organizare a producției. Cu toate acestea,  firmele care activează în același domeniu de activitate au cerințe de afaceri asemănătoare, ceea ce a făcut ca producătorii de aplicații informatice să dezvolte soluții pliate pe specificul fiecărui domeniu industrial. Adaptarea aplicațiilor la diverse industrii contribuie la reducerea costruilor de implementare a aplicației, nemaifiind necesară dezvoltarea particularizată, precum și la reducerea timpului de impelemenate a unei astfel de soluții.

O altă abordare constă în crearea de parteneriate între producători de software, aceștia având dezvoltate  soluții pentru anumite  segmente din activitatea unei firme, dar prin asociere aceștia oferă o soluție software completă.
scribsoftware vă oferă soluţii moderne de gestionare a afacerii, specifice divereselor domenii de activitate. Soluţiile oferită sunt un ansamblu se echipamente, servicii şi aplicaţii software care vă oferă mai mult decât o simplă evidenţă a afacerii vă oferim un control total al afacerii legat de tot cea ce înseamnă evidenţă mişcării de bunuri materiale, evidenţa completă a resurselor financiare şi modul de alocare a acestora, gestionarea clienţilor şi a gradului de sadisfacţie al acestora, urmărirea  productiviţăţi angajaţilor şi nu în ultimul rând unelete de analiză şi previzionare.

Compania noastră oferă soluţii complete pliate pe specificul companiilor de prosucţie, retail, distribuţie, HORECA, prestări de servicii, inclusiv dezvoltarea de software personalizat necesar desfăşurării activităti d-voastră. Soluţiile oferite de către noi cuprind aplicaţii care se adresează companiilor mici, medii şi mari. Bugetele consumate pentru implementarea unui astfel de proiect poate varia în funcţie de soluţiile achiziţionate, a gradului de automatizare dorit, a personalizărilor necesare soluţie alese, a costurilor cu echipamentele necesare proiectului.

Creşterea competitivităţi în toate sectoarele de activitate, preocuparea permanentă a managementului pentru păstrarea marjelor de profit, a fluctuaţiei de personal, a fraudelor din cadrul companiilor, cerinţele tot mai specifice ale clienţilor care presupun un ridicat grad de personalizare a ofertelor, de urmărirea a calităţii serviciilor prestate face ca implementarea unei soluţii pentu evidenţa completă a afacerii să fie mai mult decât necesară pentru o dezvoltare durabilă a afacerii şi a unui parteneriat cu clienţii d-voastră.

 

Ia legatura cu noi

Retail

Datorită creșterii vertiginoase a concurenței în domeniul retailului (atât la nivelul marilor jucători din piață cât și în rândul celor mici) se impune implementarea unei stategii care vizează limitarea pierderilor, controlul stric al adaosului comercial, eficientizarea procesului de achiziție, fidelizarea clienților.

Pe realizarea acestui deziderat, este necesară implementarea unui sistem informațional care să cuprindă un ansamblu de soluții software și echipamente hardware. Cel mai de preț bun al unui comerciant este clientul și de aceea, acesta trebuie să inițieze toate demersurile pentru cunoașterea gradului de satisfacție al clientului, să-i crească permanent gradul de fidelizare.

Cum ne ajuta software-ul in retail ?

Distributie

O activitate de distribuţie reprezintă un ansamblu  de procese economice de achiziţie, logistică, depozitare, vânzare, gestionare a comenzilor de la clienţi, evidenţă şi urmărire a procesului de livrare, servicii ulterioare vânzării. Deşi activitatea de distribuţie pare ca fiind o activitate economică simplă, ea are o serie de particularităţi a căror înţelegere şi transformare în avantaje determină (ajută) companiile care au succes în domeniu.

Cum ne ajuta software-ul in distributie ?

Productie

Firmele ce activează în sfera producţiei se confruntă permanent  cu presiunea realizării de produse de o calitate superioră, la anumite termene şi cu un control stric al costurilor de producţie. Datorită concurenţei acerbe, creşterea permanentă a cerinţelor din partea clienţilor, urmărirea strictă a întreg lanţului de aprovizionare, fluxului intern de producţie şi a întregului proces de vânzare, face ca administrarea unei astfel de activităţi să fie din ce în ce mai dificilă.

Cum ne ajuta software-ul in productie ?

Service Auto

Concurenţa ridicată din domeniul serviceurilor independente cât și a distribuitorilor (comercianţi de vehicule), creşterea pretenţiilor clienţilor, presiunea tot mai ridicată asupra preţurilor practicate, face ca această activitate să fie una extrem de dificilă şi să necesite o atenție deosebită legată de urmărirea costurilor, păstrarea unor marje satisfăcătoare, gradul de satisfacţie al clientului, evoluţia firmelor concurente şi nu în ultimul rând, legislaţia specifică acestui domeniu de activitate.

Cum ne ajuta software-ul in Service Auto ?

Ce oferim ?

Serviciile scribSoftware vizează întreţinerea infrastructurii IT folosind cele mai noi tehnologii în acordarea serviciilor de asistenţă şi se concentrează în a oferi timpi cât mai scurți de răspuns la incidentele apărute și timpi maximi de funcţionare a echipamenetelor, la parametri optimi.

Ia legatura cu noi