Program de facturare online – un salt catre profitabilitate

Program de facturare

Piata programelor de facturare a devenit una extrem de cautata si exploziva in ultimii ani, permitand companiilor mici sau mari sa reduca semnificativ costurile si in acelasi timp, sa eficientizeze procedurile financiare si contabile. 

Un program de facturare permite mult mai multe operatiuni contabile. Majoritatea se afla la un click distanta, iar aici, intervenim noi! 

Dar ce ofera in plus un program de facturare online, fata de varianta desktop? Raspunsul e simplu: cloud. Important de mentionat este ca, pentru a folosi servicii de tip cloud este necesara o conexiune la internet, iar aceasta este chiar principala diferenta intre programul de facturare online si cel desktop. 

Emiterea documentelor se realizeaza simplu si rapid, programul autocompletand datele si detaliile clientilor, furnizorilor, produselor. Astfel, o factura se poate inregistra in program si lista in cateva secunde.  

Un program de facturare online, poate fi folosit de oriunde si de pe orice tip de dispozitiv: laptop, smartphone sau tableta. Mai mult decat atat, programele de facturare in cloud permit folosirea mai multor conturi simultan. Asadar, indiferent de cati angajati ai firmei dumneavoastra au nevoie sa foloseasca un astfel de program, resursele cloud ale softului de facturare online sunt mereu disponibile. 

Concret, se pot configura puncte de lucru ale aceleasi societati, puteti crea un numar nelimitat de utilizatori carora sa le acordati diferite drepturi asupra meniurilor din program si se pot emite oricate documente doriti. Se pot vizualiza operatiunile pe fiecare punct de lucru, astfel ca nu va mai fi necesara deplasarea dumneavoastra pana acolo. Acte precum facturile, chitantele, rapoartele sau diferitele registre pot fi emise, asa cu spuneam mai sus, de oriunde si de catre orice angajat caruia ii permiteti accesul. 

Gestiune stocuri, raport facturi, chitante, fisa client, fisa furnizor, intocmirea registrului de casa pentru diferite monede? Toate sunt cu salvare digitala: fisier Excel sau PDF. Rapoartele se genereaza automat si le puteti accesa in orice moment, pentru a beneficia de o situatie in timp real. 

Siguranta datelor salvate in program este acum o certitudine. Scapati de grija pierderii datelor din cauza calculatorului care va creeaza probleme (baza de date se afla pe un server performant, securizat, unde se fac copii de siguranta zilnice, pentru protectia datelor dumneavoastra). Este deja stabilit ca securitatea datelor in cloud este mai ridicata, din mai multe motive: 

  • conexiunile catre server sunt securizate si criptate,
  • serverele pentru cloud computing sunt actualizate si mentinute de catre un personal specializat, care este permanent la curent cu ultimele amenintari informatice, 
  • datele sunt stocate, de obicei, in sisteme multiple. Acest lucru permite nu doar crearea unor copii de siguranta ce pot fi accesare instantaneu, dar si eliminarea riscului de a pierde date extrem de importante privind contabilitatea firmei sau facturile emise, din cauza unor fenomene incontrolabile, precum un incendiu, inundatii, pene de curent sau chiar a unei defectiuni aparute la calculatorul respectiv. 

Daca sunteti interesat sa aflati mai multe detalii, ne puteti contacta, iar echipa noastra va sta la dispozitie pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru dumneavoastra si afacerea pe care o manageriati! 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne scrieti pe messenger si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru orice sugestii, informatii sau doar pentru o simpla discutie, echipa Scribsoftware va asteapta, deoarece doar impreuna putem gasi solutia cea mai bun pentru afacerea dumneavoastra!