scribsoftware

Servicii de consultanta hardware – Facem tehnlogia sa lucreze pentru tine

Consultanta Hardware

Serviciile scribSoftware vizează întreţinerea infrastructurii IT folosind cele mai noi tehnologii în acordarea serviciilor de asistenţă şi se concentrează în a oferi timpi cât mai scurți de răspuns la incidentele apărute și timpi maximi de funcţionare a echipamenetelor, la parametri optimi.

Realizarea unei colaborări cu compania noastră atât pentru furnizarea de soluţii şi servicii software cât  și hardware oferă beneficiarilor o serie de avantaje cum ar fi: o confidenţialitate ridicată a datelor, eliminarea conflictelor dintre furnizorii de servicii software și cei de servicii hardware, o cunoaştere detaliată a specificului companiei d-voastre, conferindu-vă o siguranţă sporită în alegerea soluţiilor optime deoarece orice problemă apărută în cadrul infrastructurii IT cade în sarcina noastră.

Serviciile de consultanță hardware sunt prestate de către compania noastră în baza unui abonament lunar a cărui valoare poate să difere în funcție de numărul de ore cuprinse şi a numărului de deplasări realizate la sediul beneficiarului. În cazul achiziţiei de echipamente realizate prin intermediul nostru, consultanţa oferită în alegerea echipamentului este gratuită, costurile cu deplasarea şi instalarea echipamentului fiind suportate de către beneficiar.

 

 • consultanţă în achiziţionarea de echipamente şi software;
 • achiziţionarea echipamentelor IT şi software;
 • configurarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor achiziţionate;
 • configurarea serverelor de fişiere, baze de date, internet, staţiilor de lucru.
 • administrarea şi mentenanţa bazei de date, inclusiv procedură de backup;
 • instalare, configurare si upgrade a sistemelor de operare;
 • instalare şi configurare software (aplicaţii de securitate, mail, office, etc.);
 • personalizarea  clientului de e-mail;
 • identificarea şi depanarea defecțiunilor hardware;
 • intervenţii, la solicitarea beneficiarului, în cazul defectării echipamentului;
 • transportul echipamentelor în vederea reparaţiei şi punerii în funcţiune;
 • identificarea şi curăţarea de viruşi, spyware, etc.;
 • configurarea reţelelor interne şi a celor VPN.
 • consultanţă gratuită în alegerea soluţiilor optime pentru necesităţile d-voastră;
 • nu trebuie să vă faceţi griji din cauza echiamentelor IT;
 • asistenţă telefonică şi remote desktop pentru reducerea timpilor de intervenţie;
 • stabilirea strategiei de backup şi efectuarea de backup-uri periodice (la intervale de timp stabilite de comun acord);
 • siguranţa unui parteneriat de durată.
 • predictibilitatea costurilor cu întreţinerea echipamentelor IT.

Timpul d-voastră este important iar eventualele înreruperi cauzate de nefuncţionarea echipamentelor pot cauza pierderi financiare şi de imagine importante pentru companie, precum şi o reducere semnificativă a eficienţei angajaţilor d-voastră cu efecte directe asupra rezultatului activităţii desfăşurate.

Ai nevoie de consultanta hardware ?
Află avantajele oferite de soluția integrată financiar-contabilă pentru managementul afacerii – WinMENTOR. Solicită o întâlnire gratuită!

Intrebari frecvente consultanța hardware

Consultanța hardware implică oferirea de sfaturi și expertiză specializată pentru a ajuta afacerile să aleagă, să implementeze și să optimizeze soluțiile hardware necesare funcționării lor optime. Aceasta poate include selecția echipamentelor, configurarea sistemelor, optimizarea performanței, asigurarea compatibilității între diferite componente hardware și consultanță privind securitatea fizică a infrastructurii IT.

Ar trebui să iei în considerare contractarea unui consultant hardware dacă plănuiești să îți modernizezi infrastructura IT, dacă întâmpini probleme de performanță cu echipamentele actuale, dacă ai nevoie de ajutor pentru a alege cele mai potrivite componente hardware pentru nevoile specifice ale afacerii tale, sau dacă vrei să te asiguri că infrastructura ta hardware este scalabilă și securizată.

Beneficiile consultanței hardware includ accesul la cunoștințe și expertiză tehnică avansată, evitarea cheltuielilor inutile prin selectarea adecvată a echipamentelor, îmbunătățirea eficienței și fiabilității infrastructurii IT, conformitatea cu standardele și reglementările industriei, și capacitatea de a rămâne competitiv prin utilizarea tehnologiei de ultimă oră.

Un proiect de consultanță hardware începe cu o evaluare a nevoilor curente și viitoare ale afacerii, urmată de revizuirea infrastructurii existente și identificarea punctelor de îmbunătățire. Consultantul va recomanda apoi soluții hardware specifice, care pot include upgrade-uri sau înlocuiri ale echipamentelor, și va asista în implementarea acestora. Procesul poate include, de asemenea, testarea performanței și asigurarea suportului tehnic pe termen lung.

Pentru a alege cel mai bun consultant hardware, ar trebui să iei în considerare experiența lor în industria ta specifică, abilitatea de a oferi soluții personalizate în funcție de bugetul și obiectivele afacerii tale, referințele de la clienți anteriori și competențele lor tehnice. Este important, de asemenea, să discuți despre abordarea lor în privința suportului post-implementare și să te asiguri că au o bună înțelegere a cerințelor de securitate și conformitate relevant pentru domeniul tău.