Outsourcing

scribsoftware

Facem tehnlogia sa lucreze pentru tine

Outsourcing

În vederea realizării unor economii substanţiale de resurse financiare, datorită reducerii costurilor ocazionate de achiziţia echipamentelor IT, scribSoftware vă permite să externalizaţi serviciile IT din cadrul companiei și prin oferirea de soluţii de hostare, administrare, operare a infrastructurii IT.

Vă oferim servicii complete ce cuprind managementul de proiect, dezvoltarea aplicaţiei, mentenanţa aplicaţiei (rezolvarea bug-urilor, dezvoltarea de actualizări) precum şi servicii de suport tehnic clienţilor aplicaţiei d-voastre.

Ia legatura cu noi

Beneficiile externalizării sunt:

Externalizarea vă aduce mai multe avantaje legate de posibilitatea bugetării corecte a costurilor, datorită predictibilităţii acestora (sunt stabilite prin termeni contractuali pentru un anumit interval de timp), beneficiaţi de experienţa unor specialişti care lucrează cu o multitudine de proiecte asemanătoare cu al d-voastră ceea ce le conferă o experienţă vastă în domeniu, o relaţie contractuală fermă care vă garantează obţinerea anumitor rezultate convenite, un feedback constant al activităţilor desfăşurate.

Află avantajele oferite de soluția integrată financiar-contabilă pentru managementul afacerii – WinMENTOR. Solicită o întâlnire gratuită!