Soft1 Cloud Solutions

ERP

Enterprise Resource Planning

CRM

Customer Relationship Management

SFA

Sales Force Automation

Soft1 Cloud Solutions

Soft1 Cloud Series 6 face parte din noua generatie de software business in Cloud, fiind o solutie ce permite inovarea proceselor operationale

Cum te poate ajuta un CRM să dezvolți strategii de marketing mai eficiente și să crești ROI-ul

Soft1 Cloud ERP

Aplicatia ofera o serie de beneficii unice, caracteristice pentru orice organizatie moderna: flexibilitate in operare, automatizarea proceselor operationale, adaptare in functie de nevoile fiecarei companii sau acces la resursele companiei de oriunde, in timp real.

Soft1 Cloud CRM

Soft1 Cloud CRM Series 5 este o soluție cloud completă care permite utilizatorilor să obțină informațiile de care au nevoie în fiecare zi, inclusiv contactele clienților și starea oportunității de vânzare, comenzile și facturile de vânzare, rapoartele de gestionare și filtrele necesare, indiferent când și unde ,o singura data.

ia legatura cu noi

567

Integrari cu solutii

34

Implementari

118

Module configurate

Soft1 Cloud SFA

Cu noul Soft1 SFA, puteți gestiona informațiile despre clienți, comenzile și istoricul vânzărilor în timp real de pe orice dispozitiv. De asemenea, puteți vizualiza prețurile produselor, inventarul și înregistrările de vânzări direct de pe site înainte de a ajunge la birou.

ia legatura cu noi
Află avantajele oferite de soluția integrată financiar-contabilă pentru managementul afacerii – Soft1 Cloud Solutions. Solicită o întâlnire gratuită!