Soft1 Cloud erp solution

Soft1 Cloud ERP

Cloud ERP, solutia pentru compania ta!

Soft1 Cloud Series 5 face parte din noua generatie de software business in Cloud, fiind o solutie ce permite inovarea proceselor operationale.

Soft1 Cloud ERP

O lume complet noua, plina de oportunitati!

Adoptarea tot mai rapidă a noilor tehnologii transformă radical fața și ritmul in care ne raportam la mediul de afaceri. Organizațiile trebuie să își schimbe modelele de business.

Soft1 Cloud ERP

Multiple module customizabile

Noi concurenți intră în scenă, stabilind noi standarde în domeniul agilității, a vitezei de reacție și a eficienței operaționale. Trebuie sa tineti pasul cu acestia!

About us

Cloud ERP, solutia pentru compania ta!

Soft1 Cloud Series 6 face parte din noua generatie de software business in Cloud, fiind o solutie ce permite inovarea proceselor operationale.

Aplicatia ofera o serie de beneficii unice, caracteristice pentru orice organizatie moderna: flexibilitate in operare, automatizarea proceselor operationale, adaptare in functie de nevoile fiecarei companii sau acces la resursele companiei de oriunde, in timp real.

Utilizand cele mai avansate servicii si solutii in Cloud, oferite de platforma Microsoft Azure, Soft1 Cloud Series 6 garanteaza maximum de securitate si este disponibil prin achizitia unui abonament, fara a fi nevoie investitii in echipamente hardware suplimentare.

Datorita functionalitatilor complexe, precum Management Financiar, Productie, Activitati Comerciale, Operatiuni si CRM si datorita integrarii native cu aplicatii Web&Mobile sau Instrumente de Raportare, aplicatia sustine organizatiile sa obtina avantajele de care au nevoie pentru a se diferentia de competitie.

Descarca un DEMO acum

INTERESAT DE O PREZENTARE?

Clienti care se bucura in prezent de
Soft1 Cloud Solutions

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii ERP si CRM pentru organizatiile mici, mijlocii, precum si pentru companiile mari din Europa de Sud-Est.

O lume complet noua, plina de oportunitati!

Adoptarea tot mai rapidă a noilor tehnologii transformă radical fața și ritmul in care ne raportam la mediul de afaceri. Organizațiile trebuie să își schimbe modelele de business și să se adapteze rapid la noua realitate a pieței. Comportamentul, valorile și așteptările clienților se modifică foarte repede, cerând o experiență optimizată și personalizată din toate punctele de vedere.

Noi concurenți intră în scenă, stabilind noi standarde în domeniul agilității, a vitezei de reacție și a eficienței operaționale.

Eficientizați-vă activitățile, procesele și competențele de business pentru a valorifica pe deplin oportunitățile oferite de tehnologiile digitale. Folosiți o platformă integrata de gestiune care vă poate ajuta să generați noi surse de venituri, să eficientizați costurile și să găsiți noi modalități de a oferi valoare clienților.

Cu mai mult de 3.500 de instalări, tehnologiile Soft1 Cloud au revoluționat cu adevărat felul în care o companie își desfășoară activitatea. Disponibil în regim SaaS, Soft1 Cloud ERP permite oricărei companii să utilizeze un sistem ERP complet și să înregistreze reduceri semnificative de costuri încă din prima zi!

descarca un demo gratuit

De ce sa alegi Soft1 Cloud ERP ?

TCO Scazut

Nu este nevoie de instalări specializate sau de alte investiții în echipamente hardware sau software. Este suficient să personalizati și să implementați soluția Soft1 ERP Series 5 pe bază de abonament anual și să o utilizați în varianta “pay as you go”.

Aplicatii mobile inovative

Mobilitatea a schimbat lumea destul de rapid si brusc. Soft1 Cloud ERP Series 5 are capacitatea de eficientizare a productivitatii companiilor cu cel puțin 35% și te ajută să adopți cele mai bune decizii de business chiar și atunci când nu te afli la birou.

Secutirate si Fiabilitate

Fiind instalată pe cele mai sofisticate locații tip Data Center ale Microsoft, Soft1 Cloud ERP Series 5 vă oferă fiabilitate, prin serviciile sale superioare de securitate, de monitorizare a rețelei, de back-up și soluții avansate de recuperare în caz de dezastru.

Valoare adaugata imediata

Fără a necesita alte investiții în echipamente hardware și licențe de baza de date, Soft1 Cloud ERP Series 5 reduce semnificativ perioada de implementare și astfel beneficiile pot fi obervate intr-o perioadă scurtă de timp.

Solutie Scalabila

Adaugă extrem de simplu module și funcționalitati noi în funcție de nevoile specifie ale companiei tale. Soft1 Cloud ERP Series 5 permite alocarea rapidă și ușoară de resurse într-un mediu controlat.

Actualizari Permanente

Versiunile vechi și întreg procesul de actualizare nu mai reprezintă o problemă cu care te vei confrunta. Cu Soft1 Cloud ERP, beneficiezi de actualizări automate ale soluției, iar noile funcționalități sunt ușor de adăugat.

DEMO GRATUIT

Profită de această oportunitate și descarcă un DEMO GRATUIT chiar acum. Dacă aveți nevoie de asistență pentru instalare sau pentru a parcurge programul, contactați-ne.

  Completează formularul de contact:

  Numele*

  Telefon*

  Adresa de email*

  Nume firmă*

  Domeniu de activitate

  Localitate*

  Judet

  Ce aplicație folosiți in prezent?* (ex. WinMENTOR, Ciel, Saga, etc)

  De unde ati auzit de noi:

  Subiectul

  Mesaj

  https://scribsoftware.ro/wp-admin/admin.php?page=wpcf7&post=8013&action=edit#TB_inline?width=900&height=500&inlineId=tag-generator-panel-quiz

  Pentru că afirmațiile/întrebările enumerate de noi vă sunt cunoscute și vă confruntați cu ele, este recomandabil să contactaţi deparatamentul de vânzări al scribsoftware.