Solutii Software

Soluțiile software propuse de către compania nostră oferă o combinație optimă de aplicații software necesare gestionării afacerilor, echipamente IT si servicii de consultanță care să răspundă celor mai diverse nevoi de afaceri, toate acestea pentru a  crește productivitatea în toate departamentele organizației, creșterea profitabilității activității desfășurate, respectând uzanțele în domeniu.
scribsoftware înțelege să vă ofere o suită completă de soluții și servicii IT, astfel încât d-voastră să vă concentrați doar pe dezvoltarea afacerii, echipa noastră oferindu-vă suport în tot cea ce înseamnă administrarea, optimizarea, mentenanța întregii infrastructuri IT, pentru a obține un spor de performanță și de informații necesare succesului afacerii d-voastră.

     Oferta companiei noastre conține o paletă largă de aplicații software specifice mediului de afaceri (ERP, CRM, BI, SFA, e-Commerce, etc), pliate pe specificul diverselor domenii de activitate (verticale de business), o mare diversitate de echipamente IT venite în întâmpinarea celor mai exigente cerințe, servicii de consultantă software (servicii analiză, asistență impelementare, post-implementare) precum și servicii de consultanță  hardware pentru o alegere optimă a echipamentelor și  mentenanța ulterioară a acestora.

Creşterea competitivităţii în toate sectoarele de activitate, preocuparea permanentă a managementului pentru păstrarea marjelor de profit, pentru evitarea fluctuaţiei de personal, a fraudelor din cadrul companiilor, cerinţele tot mai specifice ale clienţilor care presupun un ridicat grad de personalizare a ofertelor, de urmărire a calităţii serviciilor prestate face ca implementarea unei soluţii pentu evidenţa completă a afacerii să fie mai mult decât necesară.

Soluțiile software, propuse sunt grupate pe tipuri de aplicații, în funcție de scopul și nevoile pe care acestea le acoperă în cadrul firmei. Pentru detalii, accesați linkurile din această pagină.

ia legatura cu noi

Enterprise Resource Planning [ERP]

Aplicatia ofera o serie de beneficii unice, caracteristice pentru orice organizatie moderna: flexibilitate in operare, automatizarea proceselor operationale, adaptare in functie de nevoile fiecarei companii sau acces la resursele companiei de oriunde, in timp real.

Utilizand cele mai avansate servicii si solutii in Cloud, oferite de platforma Microsoft Azure, Soft1 Cloud Series 5 garanteaza maximum de securitate si este disponibil prin achizitia unui abonament, fara a fi nevoie investitii in echipamente hardware suplimentare.

Datorita functionalitatilor complexe, precum Management Financiar, Productie, Activitati Comerciale, Operatiuni si CRM si datorita integrarii native cu aplicatii Web&Mobile sau Instrumente de Raportare, aplicatia sustine organizatiile sa obtina avantajele de care au nevoie pentru a se diferentia de competitie.

afla mai multe despre erp

Customer Relationship Management [CRM]

Soft1 Cloud CRM Series 5 este o soluție cloud completă care permite utilizatorilor să obțină informațiile de care au nevoie în fiecare zi, inclusiv contactele clienților și starea oportunității de vânzare, comenzile și facturile de vânzare, rapoartele de gestionare și filtrele necesare, indiferent când și unde ,o singura data.

Informațiile utile pot fi concentrate într-un singur loc, astfel încât compania dvs. își va simplifica vânzările, marketingul și asistența pentru clienți.

Soft1 CRM are funcții dedicate pentru gestionarea activităților zilnice, permițând angajaților să acceseze datele clienților în orice moment și chiar să creeze noi oportunități de vânzare din orice locație utilizând orice dispozitiv mobil. 

afla mai multe despre crm

Sales Force Automation [SFA]

Cu noul Soft1 SFA, puteți gestiona informațiile despre clienți, comenzile și istoricul vânzărilor în timp real de pe orice dispozitiv. De asemenea, puteți vizualiza prețurile produselor, inventarul și înregistrările de vânzări direct de pe site înainte de a ajunge la birou.

Puteți crea oferte, puteți plasa comenzi, puteți aplica reduceri și promoții speciale și chiar puteți recomanda produse / servicii complementare cu o viteză și comoditate fără precedent.

Puteți stoca cu ușurință informații pe orice dispozitiv mobil, fără hârtie sau alte instrumente logistice. Monitorizați și înregistrați inventarul și faceți recomandări inteligente despre reaprovizionare pentru a gestiona inventarul la raft.

afla mai multe despre sfa

Warehouse Management System [WMS]

Cateva dintre avantajele utilizarii solutiei Neoinvent WMS:

  • Eliminarea erorilor umane prin utilizarea codurilor de bare;
  • Reducerea timpului de procesare a documentelor prin utilizarea codurilor de bare GS1-EAN128;
  • Eficientizarea activitatii gestionarilor prin acces in timp real la informatii cu privire la stoc;
  • Reducerea costurilor prin reducerea greselilor de operare;
  • Eficientizarea fluxurilor din depozit.
afla mai multe despre wms

Magazine Online [E-Commerce]

doresti un magazin online ?

Ce oferim ?

Serviciile scribSoftware vizează întreţinerea infrastructurii IT folosind cele mai noi tehnologii în acordarea serviciilor de asistenţă şi se concentrează în a oferi timpi cât mai scurți de răspuns la incidentele apărute și timpi maximi de funcţionare a echipamenetelor, la parametri optimi.

Ia legatura cu noi