Web
Analytics
ESET Smart Security Business Edition firewall si antivirus | scribsoftware

ESET Smart Security Business Edition

Protecție Endpoint Inteligentă
ESET Smart Security integrează motorul de scanare antivirus și antispyware din ESET NOD32 Antivirus 4, cu un firewall bi-direcțional, pentru a opri atacurile hackerilor. Filtrele spam integrate reduc deasemenea, riscul ingineriilor sociale și atacurilor de tip phishing prin e-mail, micșorând considerabil vectorii prin care se infiltrează infractorii cinerbetici. Bucurați-vă de capabilități de management de la distanță cu ESET Remote Administrator, care transformă implementarea și monitorizarea soluției ESET Smart Security în cadrul rețelei într-o activitate simplă și rapidă – totul de la o singură consolă.

Beneficii cheie
Soluție completă – ESET Smart Security 4 integrează perfect modulele Antivirus, Antispyware, Antispam și Personal Firewall printr-o singură instalare.
Securitate completă a reţelei – ESET Remote Administrator transformă gestionarea mai multor staţii de lucru într-un mediu de reţea într-o activitate simplă, în timp ce actualizările de semnături de mici dimensiuni nu încetinesc niciodată traficul.
Protecţie împotriva necunoscutului – tehnologia de scanare ThreatSense oferă scanare bazată pe comportament pentru a detecta orice potenţială ameninţare.
Uşor personalizabilă – soluţie complet scalabilă pentru a se potrivi oricărui tip de mediu, cu opţiuni avansate de configurare ce vă ajută să îndepliniţi politiciile de securitate ale companiei dumneavoastră.

 

 

x Close

Like Us On Facebook