O solutie de management a afacerii, cu Scribsoftware

O solutie de management a afacerii, cu Scribsoftware

In prezent, fiecare afacere ar trebui sa isi automatizeze procesele interne si sa stabileasca o modalitate eficienta de stocare a datelor interne. Fiecare decizie de management se bazeaza pe rapoarte si analize de date, care ar putea fi generate doar de un sistem personalizat, care sa se potriveasca exact pe asteptarile dumneavoastra si sa va faciliteze activitatea.

Scribsoftware este o companie cu o experienta vasta pe piata solutiilor software, avand o echipa implicata si dedicata clientilor sai. In vremuri de schimbare, in care aproape toate segmentele de piata trebuie sa faca fata provocarilor de tot felul, compania noastra incearca sa va puna la dispozitie solutii care sa ajute afacerea dumneavoastra sa inainteze fara probleme catre telul si scopul propus. Un nou pas, un alt nivel atins!

Scopul unei solutii de management a afacerii ca si WinMENTOR este acela de a economisi timp si bani, dar si de a creste productivitatea. De asemenea, va imbunatati gestionarea lantului de aprovizionare, raportarea si planificarea, calitatea datelor si accesibilitatea.

Misiunea pe care ne-am propus-o este de a ajuta companiile sa isi rezolve cele mai complexe probleme de afaceri, sa ajunga mai repede la clienti, sa genereze noi venituri si sa isi construiasca avantaje strategice fata de concurenta. E usor? Sigur ca nu, deoarece acest lucru necesita propsecte continuie de piata, dar si identificarea provocarilor la care afacerile sunt supuse, dar, merita tot efortul, mai ales cand vedem afaceri care ies din hopuri si reintra in forta pe piata de afaceri.

O solutie de management a afacerii poate acoperi toate activitatile unei societati, de aceea, atat furnizorii unei astfel de solutii, in speta noi, cat si cei care vor beneficia, incercam sa aflam cat mai multe informatii referitoare la ea, pentru ca detaliile noastre si planurile pentru implementare sa fie cat mai exacte si fiabile pe afacerea dumneavoastra. In functie de nevoile companiei, tipul afacerii, numarul de angajati, fluxurile de business si nu numai, veti regasi in sistem acele functionalitati care va sunt necesare, dar si altele care fie nu se regasesc in tipul afacerii dumneavoastra, fie nu va sunt necesare momentan.

Scribsoftware ofera clientilor sai solutii de management al afacerilor, destinate cresterii competitivitatii companiei si a rezultatelor acesteia. Solutiile software oferite includ aplicatii de tip ERP (Enterprise Resource Planing) ca si WinMENTOR ENTERPRISE, CRM (Customer Relationship Manager) cu SoftONE Cloud CRM, SFA (Sales Force Automation) prin modulul SoftONE SFA, BI (Business Intelligence), WMS (Warehouse Management System) alaturi de NeoINVENT WMS, solutii software pentru retail (aplicatii dezvoltate special pentru a fi rulate de pe sisteme POS cu touch screen, conectate la cititoare de coduri de bare), e-commerce (solutii de comert online), soluţii software pentru HORECA (management restaurant şi hotel), managementul/monitorizarea flotei auto, etc.

Suplimentar solutiilor software prezentate anterior, compania noastra comercializeaza si solutii de securitate, de backup, sisteme de operare, aplicatii office, aplicatii legislative, alte aplicatii necesare activitatii de birou.

O afacere noua poate fi dezvoltata mult mai usor cu ajutorul tehnolgiei, ce este menita sa iti faca viata si munca mai usoare. Exista pe piata numeroase solutii de gestionare a businessurilor. Sfatul nostru este sa le alegi pe cele potrivite nevoilor firmei tale si sa profiti din plin de avantajele pe care acestea le ofera, iar noi suntem aici sa te ajutam la fiecare pas.

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne contactati telefonic sau pe mail si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra!